Elegance

Dar prirode, pod o kojem sanjate.

2 (2)

Regulus

Parketi koji prostor pretvaraju u remek delo
skrojeno po Vašoj želji.

R2

Eternal

Pod za sada, uvek i zauvek… za sva vremena.

Eterna2

Art

Bez umetnosti, to bi bio samo pod.

Eterna2

 

INSPIRISANI PRIRODOM

 

Kolekcije LAMAR

 

ELEGANCE

Lamar parketi iz kolekcije Elegance su prava inspiracija za uređenje prostora.Površina kod ovih parketa je već obrađena, fino brušena i završno tretirana sa uljem u boji i/ili lakom. Obe završne obrade poboljšavaju vizuelni karakter drveta, svaka na svoj način, prirodno i izražajno. Struktura drveta kod ovih parketa se može dodatno naglasiti četkanjem, kako bi se dobio jedinstven izgled svake daske, sa svim svojim različitostima u strukturi drveta. Parketi Elegance se izrađuju u različitim dimenzijama sa blago oborenim ivicama.

REGULUS

Negujući strast prema autentičnom i kreativnom, a poštujući vaše potrebe i želje, pripremili smo kolekciju parketa Regulus vrhunskog kvaliteta. Prirodna lepota i rustičan izgled drveta kod ovih podova naglašeni su primenom različitih nijansi boja. Površina parketa Regulus tretirana je tvrdim uljem, koje podu daje satensku, glatku površinu i istovremeno pruža veliku otpornost i dugotrajnu zaštitu. Ovo su parketi koji pokreću maštu i koje je zbog svoje svestranosti i univerzalnosti moguće prilagoditi bilo kom prostoru i stilu uređenja.

ETERNAL

Parketi iz kolekcije Eterna su unikatna kreacija naših zanatlija čije stvaralaštvo u kombinaciji sa prirodom postaje umetnost. Kao pravo umetničko delo, ovi parketi su jedinstven način da se prikažu vaš stil i prirodno savršenstvo drveta izvajano ljudskom rukom. Eterna parketi su ručno hoblovani i ručno obrađeni parketi koji su dizajnirani da imaju izgled starijeg stila. Izrađuju se u dimenzijama 210 /180*1000-2200 mm. Lepota drveta je dodatno naglašena bojenjem i uljenjem sto vašem prostoru daje istovremeno, notu topline, udobnosti ali i vremešnosti.

ART

Nekada dostupan samo kraljevima, kada je parket krasio kraljevske i plemićke dvorove, sada se može naći i u domu svakoga, pa čak i kod onih sa tradicionalnim i istančanim ukusom. Hand made parketi iz kolekcije Art su mozaik parketi i predstavljaju pravu umetnost naših zanatlija na kojima su vidljivi, tradicija, iskustvo i nasleđe njihovih predaka. Tradicija duga vekovima, koja se ceni više kao umetnost nego kao zanat, je garancija da ste sebi priuštili pod prave vrednosti.